Noutati

Gradinita Prietenii Mei

Dragii nostri cititori ai Revistei Prietenii Mei,

A trecut si luna lui Cuptor, o perioada cu o vreme capricioasa, dar care nu a influentat cu nimic activitatea armonioasa desfasurata de copiii si colectivul Gradinita Prietenii Mei.

Vorbim despre vacanta activa de vara! Ca si anul trecut, Gradinita Prietenii Mei a organizat, pe perioada verii, Programul de vara intitulat „Aventura cunoasterii in 9 saptamani”, care se deruleaza si in prezent, un ambient ce interconecteaza educatia multidisciplinara, distractia, relaxarea si intr-un tot unitar. Scopul nostru este acela de a bucura copiii si de a le da ocazia sa cunoasca lucruri noi din domenii de cunoastere diferite, potrivit particularitatilor de varsta si intereselor fiecarui prichindel. Grija fata de copii si dragostea ce le-o aratam zilnic si in fiecare moment sunt unele dintre cele mai importante calitati ale echipei Gradinitei Prietenii Mei. Varietatea de activitati desfasurate pentru si alaturi de cei mici sunt dovada altruismului si empatiei noastre, iar zambetele prescolarilor certifica simtamintele noastre si ne dau resursele pentru a pregati fiecare zi la gradinita ca pe o adevarata provocare.

Au mai ramas doar trei saptamani din august in care ne vom bucura de noi cunostinte si experiente traite aici, la gradinita Prietenii Mei. 30 iulie – 03 august: Saptamana Gastronomiei; 06 august – 10 august: Saptamana Meseriilor; 13 august – 17 august: Saptamana Sanatatii. Asa cum se poate observa, temele alese sunt de mare interes pentru copii, atat din punct de vedere ludic, cat si formativ-educativ. Sase dintre cele noua saptamani de aventura la gradinita deja au trecut. Am surprins in toata aceasta perioada momente care ofera imagini despre cele mai importante actiuni realizate, postate prompt pe pagina noastra de facebook https://www.facebook.com/gradinitaprieteniimei, fotografii care reflecta modul in care copiii nostri isi petrec ziua in Gradinita. Este maniera noastra de a va informa, stimati parinti, despre cei mici, de a va tine la curent cu realizarile si progresele micutilor dumneavoastra!

Articolul complet poate fi gasit aici: Revista Prietenii Mei